Wedstrijdverslag Sparks dames 1 tegen Tex Town Tigers

Geplaatst op 30 mei 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Admin Sparks

Onder leiding van Leonella en de van blessure terugkomende Ginger kwam Tex Town Tigers slechts tot 6 honkslagen en geen runs. Wij sloegen 11 honkslagen en scoorden 10 runs. Damishah had van beide 2 en ook 2 x 4 wijd, dus slaggemiddelde 1.000. Virginie had 2 uit 3 en scoorde 3 runs.

In de 2e wedstrijd startte TTT met 2 honkslagen en 2 runs; daarna kwamen er nog 2 honkslagen bij in de 4e inning, maar geen runs.

Was Cindy in de 1e wedstrijd nog de enige met een meervoudige honkslag, nu kwamen we los. Anne begon met een triple, Maxime met een double. Karin kon niet achterblijven en produceerde eindelijk weer een homerun met 2 speelsters op de honken, waardoor de stand voor ons op dat moment op 9 kwam. Cindy sloeg ook een double maar toen vielen er 3 nullen. Na vierenhalve inning was de winst (9-2) binnen. Anne had deze wedstrijd 3 uit 3, Maaike, Maxime en Cindy 2 uit 3.

Volgend weekeinde gaan we op bezoek bij Olympia, dat vandaag weer deelde met Terrasvogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019