Karin Tuk all-time recordhouder homeruns

Geplaatst op 2 mei 2016 in Nieuws, Softbal Dames 1 door Edward Touw

De eerste mijlpaal voor Sparks Haarlem van 2016 is binnen. Sinds afgelopen zaterdag is Karin Tuk namelijk de nieuwe all-time recordhouder voor homeruns in de Nederlandse hoofdklasse softbal. In de gewonnen wedstrijd tegen Olympia Haarlem sloeg ze de 45e homerun in haar hoofdklassecarrière.

Daarmee neemt de slagvrouw van Oolders Omaco Sparks Haarlem de titel over van oud-ploeggenoot Debby Connor, die tijdens haar loopbaan op het softbalveld 44 homeruns bij elkaar sloeg. Het is niet de eerste keer dat Tuk met een record in de boeken komt, in 2013 werd ze de eerste softbalster ooit die tien homeruns in één seizoen sloeg.

Lees meer bij Grand Slam Stats & News

Foto: Fred Versluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019