Haarlemse teams in de prijzen op jeugdtoernooi

Geplaatst op 7 april 2014 in Nieuws, Persberichten, Sparks Haarlem door Edward Touw

Twee clubs uit Haarlem verdeelden de eerste prijzen op het Sparks Haarlem Jeugdtoernooi afgelopen zondag. Sparks Haarlem won de grote beker bij de Beeball Major League, Onze Gezellen nam zowel bij de pupillen honk- als softbal de eerste prijs mee naar huis. De organisatie spreekt van een geslaagd evenement.

In totaal deden er 21 teams mee in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar mee aan het sportevenement op het Noordersportpark. Behalve Sparks Haarlem en Onze Gezellen deden uit de regio Haarlem ook teams van Kinheim, DSS, Olympia en RCH mee. De overige clubs kwamen uit de rest van het land. Het was de grootste editie van het toernooi tot nu toe.

De organisatie van het Sparks Haarlem Jeugdtoernooi kijkt terug op een succesvol evenement, dat voor de derde keer werd gehouden. “In het begin van de ochtend leek het er even op alsof regenbuien roet in het eten zouden gooien, maar gelukkig bleef het het hele toernooi droog,” aldus Marc de Bok. “Iedereen had het naar zijn zin, ik heb geen enkele wanklank gehoord. Het was een sportieve en zeer geslaagde dag.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


© Sparks Haarlem 2019